Sheraton Stockholm Hotel

4.2 (419 recensioner)

Tegelbacken 6, Box 195, Stockholm, 10123, Sweden   •  Väder:    •   Lokal tid:     •  Telefon: +46 (0)8 412 34 00  

4.2

Spanska veckor

15 maj – 18 juni, 2017

Följ med på vår kulinariska resa till Spanien.

Sous Chef Marc Castillo Batalla har valt ut sina absoluta favoriträtter från hemlandet Spanien. Marc har sina rötter i Kataloniens huvudstad Barcelona. Därför blir det viss betoning på mat från just Katalonien men även Andalucien och andra delar av Spanien finns reprensenterat i ett fåtal rätter på vår noga avvägda meny.

Menyn bjuder bland annat på Tonfisk Escabeche och Marcs egen variant av Paella. På efterrättsmenyn hittar man en riktigt Katalansk klassiker, nämligen Crema Catalana.

"Jag vill att alla som kommer och äter under våra spanska veckor ska få prova en riktigt god och klassisk Crema Catalana, precis som man äter den i hemmen hemma i Spanien."
Säger Marc.

="Smaka

Smaka spännande rätter från Katalonien och Andalucia. Foto: Mia Lewell

=""/

="Smaka

Smaka spännande rätter från Katalonien och Andalucia. Foto: Mia Lewell

=""/

Marc Castillo Batalla

Med rötter i Barcelona

Vår Spanske Sous Chef Marc Castillo Batalla har komponerat en meny med sina favoriter från hemlandet så att våra gäster kan få uppleva vällagad spansk mat precis som hemma.

Marc har jobbat hos oss på Sheraton Stockholm Hotel i två år. Innan dess arbetade han i ett flertal framsående restauranger i hemstaden Barcelona.

Boka bord >

Email: threesixty.stockholm@sheraton.com
Telephone: 08-412 34 72 

=""/

Sous Chef Marc Castillo Batalla

Det blir viss betoning på mat från just Katalonien men även Andalucien och hela Spanien finns reprensenterat i ett fåtal rätter på vår noga avvägda meny.

=""/

Vi serverar Marcs favoriträtter från Katalonien och Andalucia.

Menyn bjuder bland annat på Tonfisk Escabeche och Marcs egen variant av Paella. På efterrättsmenyn hittar man en riktigt Katalansk klassiker, nämligen Crema Catalana.