Sheraton Stockholm Hotel

4.2 

Tegelbacken 6, Box 195, Stockholm, 10123, Sweden   •  Väder:   

Lokal tid Telefon +46 (0)8 412 34 00

4.2

Sommar i Stockholm - Sommarpriser från 1550 kr per natt

Foto: Yanan Li, Stockholm Media Bank

Njut av sommaren och spendera härligt långa och lediga dagar i hjärtat av Stockholm. Unna er lyxen av att bo på ett av Stockholms bästa hotell, beläget med närhet till det stora utbudet av aktiviteter, restauranger, uteserveringar och shopping som erbjuds. Sommar i Stockholm är en härlig tid för både stora och små. Här finns många fantastiska aktiviteter för alla åldrar.

Båtutflykter i och runt Stockholm
I Stockholm är du aldrig långt från vattnet och underbara båtutflykter både inom stan, till Djurgården och alla spännande aktiviteter där, som t ex Gröna Lund, Junibacken och Skansen, samt till både långa och korta utflykter i vår fantastiska skärgård. Närmast hittar ni Fjäderholmarna men en längre utflykt till t ex. skärgårdsparadiset Sandhamn är också att rekommendera. Ni har 30 000 öra att välja på! Eller varför inte en båtutflykt på vackra Mälaren? En av våra favoriter är mysiga Mariefred och Gripsholms Slott!

Parker, restauranger och museer
Stockholm är även fyllt av härliga parker, perfekta för soliga picnics och uteomhusaktiviteter! För regnigare dagar vimlar det av spännande museer att upptäcka. Dessutom är Sheraton Stockholm Hotel perfekt beläget för shoppingälskare. Välj mellan de stora varuhusen som NK och Åhlens, de internationella märkesaffärerna och de hippa lokala designshopparna.

Gamla Stan, ett stenkast från Sheraton Stockholm Hotel
Rakt över bron utanför vår huvudentré hittar ni Gamla Stan som ni inte får missa under ert besök. Mysiga kullerstensgränder, cafeer, gallerier och hantverksbutiker är bara några av alla de upplevelser som väntar här. Några av våra egna favoriter är Vasamuseet, Skansen och alla de små barnens favoritplats - Junibacken!

Låt vår Concierge hjälpa er med er Stockholmsupplevelse
Här på Sheraton Stockholm Hotel har vi en Concierge som är expert på allt vad stockholm har att erbjuda. Vår Concierge är expert på att se till så att våra gäster får ut så mycket som möjligt av sin Stockholmsvistelse. Tveka inte att kontakta concierge.stockholm@sheraton.com inför din vistelse hos oss.

Hitta våra bästa sommarpriser här >

Andra spännande erbjudanden: