Sheraton Stockholm Hotel

4.2 

Tegelbacken 6, Box 195, Stockholm, 10123, Sweden   •  Väder:   

Lokal tid Telefon +46 (0)8 412 34 00

4.2

Paired

Paired


Sheraton Paired

Inspirerande ingredienser, matchade av experter

Med influenser från världens alla kök, globala traditioner och lokala kulturer, har vi tagit fram "pairings" - smaker som paras ihop för att skapa oväntade smakupplevelser. Vi utmanar våra gäster att bryta mot reglerna och äta annorlunda.  Följ med oss på en innovativ, spännande och helt unik upplevelse.


Sheraton Selects

NOGGRANT UTVALDA SMAKER

Sheraton samarbetar med Wine Spectator för att kunna erbjuda det bästa inom premiumviner . En vinlista med utvalda topprankade viner på flaska eller glas. Njut av ett klassiskt vin eller varför inte testa et mer okänt? Fråga oss så parar vi hop ditt vin med en av våra små rätter.

Smårätter

LOKALA SMAKER

Aktivera dina smaklökar. Vi sätter en ny prägel på våra klassiker med kreativa och fantasifulla rätter med lokal anknytning som passar perfekt med våra "Craft beers" och "Sheraton Select"-viner .

Craft Beer

MIKROBRYGGERIER

Vi serverar öl från svenska och internationella mikrobryggerier, utvalda som ett komplement till våra smårätter. Välkommern till Bar 360°, där du kan utforska vårt nuvarande utbud och lära dig mer om de lokala bryggerierna som gör öl som hantverk.