Sheraton Stockholm Hotel

4.2 (424 recensioner)

Tegelbacken 6, Box 195, Stockholm, 10123, Sweden   •  Väder:    •   Lokal tid:     •  Telefon: +46 (0)8 412 34 00  

4.2

Fira in det nya året med oss!

nyår i stockholm, nyårsmiddag stockholm, Perfekt beläget i hjärtat av Stockholm!

Perfekt beläget i hjärtat av Stockholm!

Fira in det nya året på ett av Stockholms allra bästa hotell. Vi är belägna mitt i det stora utbudet av nattliv och har den bästa shoppingen runt hörnet! Ett perfekt ställe att fira det nya året i hjärtat av vackra Stockholm, tillsammans med ditt favoritsällskap. 

Årets nyårsmenyer
Festligt blir det på årets sista dag när vi firar nyår på Sheraton Stockholm Hotel. Njut av något gott i glasen och en underbar festmåltid tillagad av köksmästare Frederic Bertuit och hans hängivna köksbrigad. Välj mellan två olika alternativ:

 • Nyårssupé, 7-rättersmeny
  Nyårssupén serveras i våra vackra Hagasalonger med fantastisk utsikt över Riddarfjärden, Gamla Stan och Stadshuset. Här ser du verkligen fryverkerierna från första parkett! Med vår nyårssupé kan du njuta av godsaker som till exempel, råbiff med tryffel och mayonnäs, vaktelbröst serverat med rödbetskräm och rostade macademianötter och fantastiskt god hälleflundra.

  Tid:
  Cocktailmottagning kl. 18:00 som följs av nyårsmiddag som serveras kl. 19:00 (Endast en sittning)
  Pris: 1 595 kr per person inklusive ett glas Mumm Champagne

  Nyårssupé meny, PDF>

 • Nyårsbuffé 
  Nyårsbuffén avnjuts i vår härliga restaurang med internationell atmosfär och öppet kök. Buffén erbjuder till exempel ostron och hummer, krabba, råbiff, skagen och hälleflundra. Vi är även stolta över alla våra goda sallader och det finns många vegetariska alternativ.

  Tid:
  Boka bord från kl. 17:30
  Pris: 1 395 kr per person inklusive ett glas of Mumm Champagne

  Nyårsbuffé meny, PDF>


Rums- och middagsbokningar för nyår blir snabbt fullbokade. För att inte missa detta erbjudande rekommenderar vi att ni bokar nu!

Mejla: threesixty.stockholm@sheraton.com eller ring +46 8 4123472.