Sheraton Stockholm Hotel
Phone:
+46 (0)8 412 34 00
Tegelbacken 6, Box 195 · Stockholm10123 · Sweden 
Local Time:
10:51 AM
· Weather: · E-Mail Us
Conference header
Boka Nu
Incheckning
#
Utcheckning
#
Rum
Vuxna per rum
Barn per rum

Möteslokaler på Sheraton Stockholm Hotel

Alla våra 15 konferensrum är väldigt felxibla och de passar såväl styrelsemöten och representation som till mässor och banketter. Merparten av konferensrummen har naturligt dagsljus och fantastisk utsikt över det välkända Stadshuset och den vackra Riddarfjärden. 13 av konferensrummen finns på vår Mezzaninevåning (1 tr.) och två finns på entréplanet. Samtliga mötesrum har luftkonditionering. På Mezzaninevåningen hittar ni våra Starmeeting Concierge, den bemannade garderoben samt dam- och herrtoaletter. Mezzaninevåningen har både internetuppkoppling via kabel och via trådlöst nätverk.

Rumsplan och faktablad

Läs mer om våra lokaler:
Drottningholmsalen A+B+St. Erikssalen
Det här är Sheraton Stockholms största konferenssal. Tillsammans har dessa tre konferensrum en maxkapacitet på 400 personer i biosittning.
 
Drottningholmsalen A+B
Tack vare takhöjden på 4,5 meter och bankettsalens storlek passar den bra för stora konferenser, galamiddagar och bröllopsfest. Detta rum kan även delas upp i 2 mindre konferenslokaler med hjälp av en vikvägg.
 
St. Erikssalen
Ett funktionellt konferensrum med stora möbleringsmöjligheter.

Mälarsalongen A
Konferensvåningens styrelserum med bekväma läderstolar. Utsikten över Mälaren och Gamla Stan är fantastisk. LCD-projektor, DVD, VHS, telefonkonferenssystem och höga läderstolar är inkluderat i rumskostnaden.

Mälarsalongen B, C och D
Alla tre rummen har strålande utsikt över Mälaren och Gamla Stan och de passar både som grupprum eller för mindre möten. De lämpar sig också för luncher eller cocktailmottagningar. Då tas självklart väggarna mellan rummen bort.
 
Mälar E och F
Hotellets minsta mötesrum är väl lämpat att använda som kontor. Det går också utmärkt att använda Mälar F som förvaringrsrum av material eller för faxmaskiner och skrivare. Båda rummen har fantastisk utsikt över Mälaren och Gamla Stan.

Hagasalongen I-IV
Dessa fyra rum kan ha Stockholms bästa utsikt över Mälaren och Stadshuset. Tillsammans passar de mycket bra för privata frukostar, luncher eller middagar. De är även populära att använda som utställningsyta. Rummen kan också användas var för sig och är då ypperliga grupp- eller mötesrum. Hagarummen har även en egen foajé som kan disponeras för välkomstdrink, mingel eller som utställningsyta.

Mezzanine utställningsyta
Mezzanine och Rosendalsfoajén passar utmärkt för utställningar eller produktlanseringar.
 
Gripsholm A & B
Dessa möteslokaler ligger på entréplan, bredvid Sheraton threesixty° restaurant, och passar perfekt för lunchmöten och fester eller som kontor och välkomstrum för stora grupper. 


Läs mer om:

Kontakta oss på Group & Events för mer information:
Tel: + 46 (0) 8 412 37 00
E-post: groups-events.stockholm@sheraton.com