Sheraton Stockholm Hotel

4.2 

Tegelbacken 6, Box 195, Stockholm, 10123, Sweden   •  Väder:   

Lokal tid Telefon +46 (0)8 412 34 00

4.2

SHERATON PAIRED X Mischa Billing

Mischa Billing tillsammans med vår chefskock Frederic Bertuit

Förbered er på  en rad oväntade och perfekt matchade smakupplevelser i både mat och dryck när vi lanserar vårt nya koncept SHERATON PAIRED X Mischa Billing! Tillsammans med vår köksmästare Frederic Bertuit har Mischa Billing tagit fram en rad nya konferensmenyer där smakupplevelsen står i centrum. 

Pairing - väl avvägda smaker i mat och dryck

Framtagna av Mischa Billing och Frederic Bertuit

Hos oss på Sheraton Stockholm Hotel består ett bra möte inte bara av oväntade relationer människor emellan, utan även av oväntade matupplevelser. Därför introducerar vi nu ”SHERATON PAIRED X Mischa Billing” där vi tillsammans med Mischa Billing skapat ett unikt koncept där mat och dryck i kombination står i fokus!

- Det viktiga med Pairing är hur mat och dryck samspelar och därigenom skapar oväntade smakupplevelser. Därför har vi utgått från rena men karaktäristiska smaker från olika länders matkulturer och lyft fram dem genom noga utvalda drycker, både vin, öl och alkoholfria alternativ säger Mischa Billing.

Menyerna

Innovativa smakupplevelser för våra möten- och konferensgäster

Med Sheraton Paired matchar vi små- innovativa maträtter med premiumdrycker för att lyfta smakupplevelsen till nya nivåer. För att knyta an till våra internationella rötter här på Sheraton Stockholm Hotel har pairing-menyerna influenser från USA, Indien, Asien, Sverige och Medelhavet. Menyerna går att få både dagtid och kvällstid, allt för att passa olika typer av möten.

Pairing-menyer i PDF >

Mischa Billing och Frederic Bertuit

Möt personerna bakom våra nya mötesmenyer

Mischa Billing

Mischa Billing är känd sommelier och lektor i måltidskunskap vid Restaurang- och hotellhögskolan på Campus Grythyttan, Örebro Universitet. Sheratons nya konferensmenyer är första steget i ett längre samarbete med Mischa Billing i skapandet av nya Sheraton Paired-menyer på hotellet under 2018. Mischa Billing är även känd som jurymedlem i TV4-programmet “Sveriges Mästerkock".

Frederic Bertuit

Frederic Bertuit har ansvaret för vår internationella köksbrigad sedan december 2016. Frederic har franska rötter och har dessutom under åren samlat på sig stor erfarenhet av svensk matlagning från flera av Stockholms bästa restauranger. Med sin gedigna kunskap har han nu tillsammans med Mischa Billing komponerat pairing-menyer särskilt framtagna för våra konferens- och mötesgäster.