Sheraton Stockholm Hotel
Phone:
+46 (0)8 412 34 00
Tegelbacken 6, Box 195 · Stockholm10123 · Sweden 
Local Time:
10:52 AM
· Weather: · E-Mail Us
Boka Nu
Incheckning
#
Utcheckning
#
Rum
Vuxna per rum
Barn per rum

Skärgården och city kombinerat

Skärgården under den svenska sommaren är en upplevelse man aldrig glömmer. Vi erbjuder nu möjlighet att bo på Sheraton Stockholm, mitt i city och sedan njuta av den fantastiska ön Grinda, belägen bara en timme från centum med båt. På Grinda befinner du dig långt från stadens puls. Här finns fantastisk natur, fina badställen och lantlig idyll. Det finns två mycket bra restauranger och en liten butik för det mest nödvändiga.

Sheratonliten Grindaliten

KOMBINERA GRINDA & STOCKHOLM

  • Sheraton Stockholm Hotel - från SEK 1745 inklusive full frukostbuffé
  • Grinda Wärdshus – från SEK 1295 inklusive continental frukostbuffé

Tillägg tillgängliga på Grinda Wärdshus

  1. 3-rätters middag- eller lunchpaket, inklusive ett glas mousserande vin vid ankomst och två glas vin till middagen - från SEK 745 per person
  2. En picknickkorg, med en liten flaska mousserande vin och en sommar cocktail vid ankomst - från 280 kronor per person
  3. Kajaker finns att hyra för 200 kronor per två timmar
  4. Vedeldad bastu, tillgänglig för 2000 kronor för två timmar
                         

OM GRINDA WÄRDSHUS

Havet ger god aptit
och många av våra gäster kommer till Grinda enbart för fina middagar. Vi driver vår restaurang i samma anda som den alltid drivits - genom att servera förstklassig mat och ge förstklassig service.

Det finns fyra nya hotellbyggnader i närheten av restaurangen, med 28 dubbelrum och två sviter. Alla är inredda med en känsla av värme och personlighet i modern stil. Grinda Wärdshus har medvetet valt att inte placera TV eller telefoner i rummet, även om alla rum har trådlöst internet. Konceptet innebär att du kan undkomma vardagliga bekymmer och njuta fullt ut av vad Grinda erbjuder - avkoppling, god mat och att umgås i den vackra skärgården.

För att boka en kombinerad vistelse med rum på Sheraton Stockholm och Grinda Wärdshus maila: reservations.stockholm@sheraton.com eller ring +46 8 412 35 02 måndag till fredag ​​från 8:00 till 18:00.