Boka Nu
Incheckning
#
Utcheckning
#
Rum
Vuxna per rum
Barn per rum

Festlokaler i vår festvåning

Hyra festlokal i centrala Stockholm?

Vi har fantastiska festlokaler på Sheraton! Vi erbjuder en av stans mest flexibla festvåningar. Lägg där till vårt läge - i hjärtat av Stockholm, och vår möjlighet att skräddarsy ditt evenemang.

Vi möter dina behov och önskemål helhjärtat. 13 av våra 15 lokaler för evenemang och festligehter är samlade på samma våning, detta gör ditt evenemang mindre komplicerat och mer nära. Vår festvåning på Sheraton Stockholm heter även Mezzanine-vånigen. Det är den du ska fråga efter om du ska till festvåningen på Sheraton.

Behöver du avancerad teknik så är även här möjligheterna i dina händer via the Link@Sheraton Meeting Kiosk.

Vet du redan exakt vilken typ av fest du ska anordna och ser allt framför dig så hjälper vi dig att få det exakt som du föreställer dig det. Är du osäker kring några detaljer så bolla med oss. Om du inte vet vad som passar bäst för ditt event, din mingelfest med cocktails, bankett, med eller utan underhållning, speciell ljussättning eller inte så kan vi hjälpa dig redan från start, redan när du bara är på tankestadiet.

Merparten av lokalerna på vår festvåning har naturligt dagsljus och fantastisk utsikt över det välkända Stadshuset och den vackra Riddarfjärden.

Kontakta oss idag!