Sheraton Stockholm Hotel

4.2 

Tegelbacken 6, Box 195, Stockholm, 10123, Sweden   •  Väder:   

Lokal tid Telefon +46 (0)8 412 34 00

4.2

Familjeweekend - from SEK 1745 per night

Upplev Stockholm tillsammans med familjen.

Unna dig och din familj en härlig hotellvistelse i vår vackra huvudstad! På Sheraton Stockholm Hotel bor ni bekvämt och har nära till allt. Gamla Stan, det kungliga slottet och skärgårdsbåtarna finns endast en kort promenad bort. Bussar till Djurgården, där ni hittar Skansen, Vasamuseet och Gröna Lund finns runt hörnet. Det gör även Centralstationen med snabbförbindelse till Arlanda samt tåg och bussar inom Stockholm. 

Från endast 1745 kr per natt ingår:

  • Övernattning i dubbelrum (barn upp till 17 år bor gratis i befintliga sängar)
  • Vår härliga frukostbuffé
  • Ett anslutande rum kan bokas till för halva priset (i mån av plats)
  • Barn under 12 år äter gratis från barnmenyn (i sällskap med betalande vuxen)

Med en genomsnittsyta på 26 kvm är våra familjerum bland de rymligaste i Stockholm. De är även utrustade med två stora och superbekväma Sheraton Signature Sleep Experience-sängar. Om det skulle behövas finns det dessutom gott om plats för en extrasäng. Med vårt generösa familjepaket har ni även möjlighet att boka ett extra, anslutande rum för halva priset. På så vis kan ni koppla av i era respektive rum men ändå ha varandra nära och under uppsikt. 

Stockholm - en barnvänlig stad med massor att upptäcka!

På barnmenyn hittar ni många av barnens favoriter.

Barn upp till 12 år äter gratis från barnmenyn

Lämna matlagning, planering och andra vardagsbestyr hemma och bara njut av att få vara tillsammans! Hos oss äter barn upp till 12 år gratis från barnmenyn. Då vi vet att små barn kan ha svårt att sitta stilla får de ett litet pysselpaket vid ankomst till restaurangen. På så vis är barnen nöjda och de vuxna får större möjlighet att njuta av våra goda viner och vår vällagade mat i lugn och ro.

Från 1745 kr per natt.

För frågor och bokning av anslutande rum, maila: reservations.stockholm@sheraton.com eller ring 08-4123502. Erbjudandet gäller i mån av plats under helger (fredag-, lördag- och söndagnatt) fram till 31 december 2018.

Båtar till spännande utflyktsmål hittar ni enkelt på promenadavstånd.

Glöm inte att Stockholm både är en spännande och barnvänlig stad. Hos oss får ni tips om hur ni bäst upplever den och vi ser till att både stor som liten har det bra och får en välförtjänt paus i vardagen. Varmt välkomna!