Sheraton Stockholm Hotel
Phone:
+46 (0)8 412 34 00
Tegelbacken 6, Box 195 · Stockholm10123 · Sweden 
Local Time:
3:51 AM
· Weather: · E-Mail Us
Family Package Little Girl Dinner 823x234
Boka familjepaketet nu!
Incheckning
#
Utcheckning
#
Rum
Vuxna per rum
Barn per rum

Familjerum - från 1745 kr per natt

Unna dig och din familj en härlig hotellvistelse i vår vackra huvudstad! På Sheraton Stockholm Hotel bor ni bekvämt och har nära till allt. Gamla Stan, det kungliga slottet och skärgårdsbåtarna finns endast en kort promenad bort. Bussar till Djurgården, där ni hittar Skansen, Vasamuseet och Gröna Lund finns runt hörnet. Det gör även Centralstationen med snabbförbindelse till Arlanda samt tåg och bussar inom Stockholm.

Från endast 1745 kr per natt ingår:

  • Övernattning i dubbelrum (barn upp till 17 år bor gratis i befintliga sängar)
  • Vår härliga frukostbuffé
  • Ett anslutande rum kan bokas till för halva priset (i mån av plats)
  • Barn under 12 år äter gratis från barnmenyn (i sällskap med betalande vuxen)

    Boka Nu

Med en genomsnittsyta på 26 kvm är våra familjerum bland de rymligaste i Stockholm. De är även utrustade med två stora och superbekväma Sheraton Sweet Sleeper-sängar. Om det skulle behövas finns det dessutom gott om plats för en extrasäng. Med vårt generösa familjepaket har ni även möjlighet att boka ett extra, anslutande rum för halva priset. På så vis kan ni koppla av i era respektive rum men ändå ha varandra nära och under uppsikt.

Lämna matlagning, planering och andra vardagsbestyr hemma och bara njut av att få vara tillsammans! Hos oss äter barn upp till 12 år gratis från barnmenyn. Då vi vet att små barn kan ha svårt att sitta stilla får de ett litet pysselpaket vid ankomst till restaurangen. På så vis är barnen nöjda och de vuxna får större möjlighet att njuta av våra goda viner och vår vällagade mat i lugn och ro.

Glöm inte att Stockholm både är en spännande och barnvänlig stad. Hos oss får ni tips om hur ni bäst upplever den och vi ser till att både stor som liten har det bra och får en välförtjänt paus i vardagen. Varmt välkomna!  Från 1745 kr per natt, boka nu>

För frågor och bokning av anslutande rum, maila: reservations.stockholm@sheraton.com eller ring 08-4123502


Erbjudandet gäller i mån av plats under helger (fredag-, lördag- och söndagnatt) fram till 31 december 2015.