Sheraton Stockholm Hotel

4.2 

Tegelbacken 6, Box 195, Stockholm, 10123, Sweden   •  Väder:   

Lokal tid Telefon +46 (0)8 412 34 00

4.2

BRÖLLOP PÅ SHERATON STOCKHOLM

Med vårt läge mitt i hjärtat av Stockholm är vi perfekt belägna för de som vill samla släkt och vänner på ett och samma ställe för ett oförglömligt bröllop. Till oss är det lätt att ta sig vare sig man kommer från Stockholm, olika delar av Sverige eller om ni planerar ett internationellt bröllop med gäster från hela klotet. Hos oss har ni och era gäster nära till allt och vi ordnar allt från middags- och festlokal till frukost och boende - allt på ett ställe!


Den perfekta miljön

Våra lokaler är perfekt anpassade för allt från små intima fester till riktigt stora tillställningar för flera hundra personer. Tillsammans ser vi till att lokalen är stämningsfullt dekorerad för att passa perfekt för just er middag och fest. Från många av våra lokaler kan ni dessutom njuta av en hänförande utsikt över Riddarfjärden, Gamla Stan och Stadshuset.

Personlig service

Det här är er dag och det är viktigt att ni ska kunna slappna av och känna att allt är i säkra händer. Vi förstår hur viktigt det är med personlig service och ser till att ni inte behöver oroa er för några praktiska detaljer. Vi har en Bröllopskoordinator som tar hand om er från planeringsstadiet fram till den stora dagen och ser till att det blir en stressfri upplevelse. Ni ska bara kunna slappna av, fira och njuta!

Vare sig ni planerar ett litet intimt bröllop med nära och kära, en traditionell bröllopsfrukost eller en stor bankett så har vi lokalerna, erfarenheten och servicen för att kunna se till att ni får en oförglömlig dag. Vi har dessutom en rad duktiga kockar som hjälper till med expertråd och ideer för att ta fram menyer som passar just ert unika bröllop. Vi har även möjlighet att ge goda råd vad det gäller att välja viner för att få till den ultimata smakupplevelsen.

En egen hemsida för ert bröllop

Om ni önskar lägger vi upp en helt egen hemsida för ert bröllop. På denna sida kan vi lägga ut information ni vill förmedla till bröllopsgästerna innan bröllopet. Här kan vi även lägga upp bokningslänkar så att era gäster kan boka rum och automatiskt få de priser som gäller för just dem.


Läs mer om:

Konferens & Events
StarMeeting Concierge
Stargroups

Vår Group and Events avdelning hjälper dig gärna med frågor och funderingar:
Tel: +46-8-412 37 00,
Email: groups-events.stockholm@sheraton.com

Läs mer om: